Wayfinding Och Skyltlösningar

Modulex har kontor i Stockholm, Malmö och Västerås och arbetar över hela landet. Vi är specialister på hållbara skyltkoncept, visuell kommunikation och wayfinding. Våra modulära och cirkulära skyltsystem skapar skyltar som kan leva över tid och flera användningscykler. Vi erbjuder våra tjänster, engagemang och kompetens för såväl offentlig sektor som privata näringslivet.

Modulex erbjuder de mest hållbara skyltmöjligheterna, både som system och skräddarsytt. Vi tillhandahåller mångsidiga, miljövänliga produkter som efterlämnar betydligt mindre fotavtryck av koldioxid – t ex Etronit, GreenBond™ och Green Cast®.

Vi kan utforma, bygga och implementera hela dina projekt och säkra att dina projekt blir fullständigt spårbara. Vårt mål är att se till att ditt projekt uppfyller dina varumärkeslöften, i rätt tid inom överenskommen budget och med minsta möjliga klimatpåverkan.

Modulex Sverige Fusioneras Med Accus

Under 2024 kommer Modulex Sverige och Accus succesivt gå ihop till ett företag. Med gemensam värdegrund och mission om att erbjuda skyltar, visuell kommunikation och wayfinding med positiv påverkan på människor och vår planet.

Accus har sedan 2016 drivit utvecklingen av hållbar och cirkulär skyltning i Sverige. Tillsammans med Modulex gedigna utbud av modulära och cirkulära skyltsystem, innovativa miljömaterial och kompetens inom wayfinding, skapas nu ett större utbud och värde för såväl Modulex som Accus uppdragsgivare.

Läs Mer

Global Vision Lokal Närvaro Ett Företag

Design + Build

Vi på Modulex skapar fantastiska, vackra och funktionella skyltar, men det är inte allt vi gör. Vi har även ett team med exceptionellt duktiga designers, wayfindingexperter, tekniker och projektledare. Vår process “Design & Build” ger oss möjlighet att ta vilket projekt som helst från start till mål, och som sparar tid och pengar åt våra uppdragsgivare.

Genom att komma in i ett tidigt skede, kan vi vara behjälpliga med att skapa bästa förutsättningar för era skyltar. Allt från att säkerställa infästningsmöjligheter till att identifiera bra skyltpositioner. Vi planerar, designar, bygger och installerar, och ser till att du hela tiden bara behöver ha en kontakt.
Allt för att förenkla så mycket som möjligt för dig er.

Miljövänlig Skyltning

Under de senaste åren har hållbar skyltning snabbt vuxit för att motsvara de arkitektoniska och miljömässiga kraven. På Modulex söker vi oupphörligt efter nya hållbara skyltmaterial och tillverkningsmetoder. Vi arbetar utifrån cirkulära strategier och ekodesign för att säkerställa att ständigt minimera skyltarnas klimatpåverkan. Vår fabrik i Danmark är 9001- och 14001-certifierade.

Modulex Bvb-Produkter För Byggindustrin

På Modulex tror vi på att använda miljövänliga material i vår skyltproduktion och vi försöker hela tiden göra vårt utbud grönare. Med hjälp av vårt stora sortiment av material och produkter kan våra specialister på våra fabriker över hela världen förverkliga vilket skyltkoncept som helst.

Genom att använda våra produkter godkända av Byggvarubedömningen bidrar du till en mer hållbar värld med låg miljöpåverkan och långa livscykler.

Produkter

På Modulex är skyltmöjligheterna oändliga. Vår grund är utmärkt dansk design – exceptionellt produktdesign som är vårt DNA. Oavsett om du väljer vårt hållbara, modulbyggda signaturskyltsystem eller skräddarsydda produkter, så har vi mycket skickliga yrkesmänniskor i fem fabriker över världen som hjälper till och ser till att ditt projekt, oavsett storlek, kommer säkert i hamn.

Sortiment

Med mer än 58 år i branschen för skylt- och varumärkesimplementering har vi skaffat oss en lång kundlista. Våra installationer omfattar allt från enstaka lokationer till otaliga enheter. Modulex arbetslag har arbetat omfattande inom offentlig sektor och privata näringslivet, och vi är beredda att hjälpa dig med ditt projekt.

Du Är I Gott Sällskap

Vi har haft många lyckade utrullningar av globala såväl som lokala varumärken och vi är bara glada att få dela med oss av våra erfarenheter till dig. Ditt varumärke är så mycket mer än bara en logotyp – det är själva själen i ditt företag/organisation. Med tanke på vår erfarenhet, ingen förstår det bättre än vi.