Spar Nord

Modulex Danmark A/S havde i 2021 fornøjelsen af at assistere Spar Nord Bank A/S med omprofilering af en række nye filialer i forbindelse med et opkøb.

Blot en uge efter offentliggørelsen var vi i fuld gang med opsætning af midlertidige Spar Nord-skilte samtidig med nedtagning af gamle skilte. Ved samme lejlighed blev facader opmålt, og der blev lavet skilteforslag til nye permanente Spar Nord-skilte.

Et par uger senere påbegyndte vi opsætningen af de nye facadeskilte. I løbet af ganske få uger var alle filialer iklædt de karakteristiske Spar Nord-lysskilte med den sidste nye teknologi inden for energibesparende LED-lys.

Straks efter den udvendige forvandling påbegyndte vi den indendørs forvandling. Alle filialer blev således opdateret med specialedesignet konceptfolie på glas i alle møderum, møderumskilte samt stemningsbilleder.

De “nye” filialer fremstår hermed “up to date” i henhold til Konceptet, Den Gode Bankoplevelse, som Spar Nord har implementeret I alle sine filialer over de seneste 4 år. Her har vi naturligvis også assisteret banken med folier og skilte til alle bankens 58 filialer.

Vi er meget stolte over samarbejdet med Spar Nord, som samtidig viser, at banken stadig vægter den gode bankoplevelse højt i sine filialer.

Share a link