Oops...
Slider with alias none not found.

REYNAERS ALUMINIUM

Maart 2 – 2022.

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve en duurzame aluminiumoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering en veranda’s. Gedreven door energiezuinigheid en de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu. Reynaers Aluminium is niet alleen een leverancier, maar ook een waardevolle partner voor architecten, constructeurs, installateurs van zonnepanelen, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Reynaers Aluminium is opgericht in 1965 en maakt deel uit van de groep Reynaers, die momenteel meer dan 2400 werknemers in dienst heeft in meer dan 40 landen wereldwijd en exporteert naar meer dan 70 landen op 5 continenten.

De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Duffel, en werd recent vernieuwd en uitgebreid.  De bewegwijzering werd aan ons toevertrouwd.  De buitensignalisatie werd uitgevoerd in Messenger Exterior aangevuld met grote verlichte zuilen in maatwerk.  Binnen werd gebruik gemaakt van diverse grafische toepassingen waarbij vooral de Clearview-toepassing op de glazen wanden opvalt.

Share a link

Square Icon