Altiden Fribo Holte

Fribo Holte er et nybygget friplejehjem udviklet af Altiden. Grundtanken i designet er muligheden for at give beboere med fysiske og kognitive udfordringer de bedste betingelser. Navnet Fribo afspejler, at Altiden gerne vil skabe et hjem, hvor der både er frihed til at vælge selv og til at deltage i fællesskaber.

Det nye friplejehjem byder på 72 lyse, velindrettede lejligheder og mange smukke fællesarealer opført i moderne, bæredygtige bygninger midt i det naturskønne Holte-område.

Modulex Danmark leverede lige op til sommerferien skiltningen til Rudersdal Kommunes første friplejehjem. Skiltningen er designet af Louise Bay Poulsen fra RUBOW arkitekter. Hun havde især fokus på at skabe en skilteløsning, der passer godt ind i resten af indretningen og omgivelserne.

Elementer af træ er derfor inkluderet i skiltningen, der gentages i hele bygningen. For at gøre det lettere for både beboere og besøgende at navigere rundt i området, er hvert boligafsnit markeret med sit eget symbol, der adskiller sig fra de øvrige.

Vi er glade for at have været en del af et bæredygtigt projekt, der også støtter bofællesskaber for seniorer, der gør det muligt for beboerne at bevare deres frihed.

 

Share a link