Oops...
Slider with alias none not found.

DANFOSS CAMPUS

Maj 31 – 2022.

Det nye Danfoss Campus i Kolding rummer omkring 350 ansatte fra afdelinger i Kolding og Vejle. Campussen er placeret, hvor Danfoss i forvejen havde lokaler ved siden af det tidligere Sondex, som Danfoss opkøbte i 2016.

De eksisterende bygninger på 2.250 kvadratmeter er udvidet med yderligere godt 5.600 kvadratmeter nybygget tilbygning i tre etager. Campussen skal fungere som et stort showroom for de produkter, Danfoss markedsfører. Det betyder, at gæster ved selvsyn kan se nærmere på den nyeste teknologi inden for blandt andet varmevekslere, industrikøling, sensorer og systemer til den maritime verden.

Danfoss koncernen arbejder mod, at alle dens fabrikker skal være CO2-neutrale i 2030, og derfor er Campus Kolding også indrettet med grønne tage, mos på væggene og træbeklædte akustikplader. I gårdhaven til campus står der to færdigbyggede drivhuse til møder og kaffedrikning, og der anlægges en petanquebane, som skal være med til at skabe en hyggelig atmosfære på udendørsarealerne. Danfoss Campus i Kolding er det nyeste af flere campusser og bliver standarden for, hvordan øvrige kontorer i koncernen fremover skal bygges og indrettes.

Til projektet har Modulex Danmark leveret udendørs skiltning i terræn bestående af Messenger Exterior og Compass samt facadeskilt med lys. Indvendig har Modulex Danmark leveret og monteret foliedekoration på glasvægge ved mødelokaler, phone booths etc. samt alle indvendige dørskilte af typen Messenger Interior.

Share a link

Square Icon