Oops...
Slider with alias none not found.

AARHUS UNIVERSITETS HOSPITAL – PARKERINGSSKILTE

September 30 – 2022.

Aarhus Universitets Hospital er et af Danmarks største hospitaler med over 900.000 ambulante besøg pr. år, næsten 10.000 ansatte og et driftsbudget på 7,4 milliarder kroner. Grundarealet er 1,2 millioner m2 og selve hospitalet er 470.000 m2 stort.
 
Med et så stort areal og antal besøgende er det yderst vigtigt, at både patienter, besøgende og personale kan finde rundt. I samarbejde med Aarhus Universitets Hospital har Modulex designet, produceret og monteret parkeringsskilte for patienter, besøgende og personale, der ankommer i bil til hospitalet.
 
Løsningen består af Modulex Via pyloner med lys og display for indikation af antal ledige pladser på samtlige parkeringspladser. Der er benyttet to størrelser pyloner. Ved ringvejen er der benyttet 3,6 meter høje pyloner med display, der viser enten Ledig eller Optaget for den pågældende parkeringsplads for at opnå bedst mulig synlighed på afstand for rettidig information før ankomst til parkeringsplads. Ved de enkelte parkeringspladser er der benyttet 2 meter høje pyloner med display, der viser antal ledige pladser.

Share a link

Square Icon