SKILTPROSJEKTER BLIR “HASTE-PROSJEKT” OG GÅR DERMED OGSÅ OVER BUDSJETT.

November 22, 2022.

Dette er ofte resultatet når man undervurderer hvor mye tid og planlegging som kreves i et skiltprosjekt. Ikke sjelden er det nødvendig med “hurtig-løsninger” som ikke blir helt som ønsket, og som i tillegg overgår budsjettet. Det er mange ting som skal på plass i et skiltprosjekt og ofte er det mange personer som må bidra til innhold.
 
Bransjen har fortsatt noe utfordringer med leveranser og transport som i stor grad kan påvirke prosessen og forårsake uventede hindringer.
 
Så hvor lang tid tar egentlig et skiltprosjekt? Det er det ingen fasit på. Alle prosjekter er forskjellige både i størrelse og kompleksitet. Men skiltene skal opp, så hvorfor ikke starte prosessen tidlig og ha kontroll på tid og budsjett?
 
Hos Modulex har vi en 7-trinns tilnærming til prosjektene våre. I løpet av våre 59 år har vi fullført mange prosjekter over hele verden og vi deler gjerne vår erfaring med deg. Vi kan ta deg gjennom alle trinnene som kreves for å sikre at ditt skiltprosjekt ikke blir et “haste-prosjekt” som går over tid og budsjett.
 
Vår oppgave er å hjelpe deg med å komme i mål, til riktig tid, og på budsjett!

Del en lenke