MØTER VINYLEN KRAVENE FOR GREENGUARD GOLD-SERTIFISERING?

Oktober 25, 2022.

Produkter som har oppnådd Greenguard Gold-sertifisering er vitenskapelig bevist å oppfylle noen av verdens strengeste tredjeparts kjemiske utslippsstandarder, noe som bidrar til å redusere innendørs luftforurensning og risikoen for kjemisk eksponering.

Det er velkjent at plast er skadelig for miljøet. Produksjonsprosessen for PVC bruker giftstoffer som skader helsen og miljøet vårt. Produksjon og deponering av PVC frigjør flere kjemiske biprodukter, som dioksiner, som kan komme inn i atmosfæren, grunnvannet og jorda. Dioksiner kan forårsake alvorlig helseskade da de er svært giftige og er det farligste kreftfremkallende stoffet.

PVC-fri vinyl og tapet løser dette problemet. PVC-fri vinyl avgir ikke giftstoffer og skadelige kjemikalier slik standard vinyl gjør og oppfyller helsestandarder i henhold til Greenguard Gold-standard. Dette gjør den perfekt for sensitive områder med barn, eldre og helsevesen. Det er sikrere enn PVC-vinyl for produsenter, installatører, brukere og miljøet.

Vår fabrikk i Billund har over 40 års kompetanse innen vinyl og miljøgrafikk.
Vår forpliktelse er å gjøre vårt sortiment mer bærekraftig og tryggere for våre kunder, og vi tilbyr for tiden et voksende utvalg av PVC-fri vinyl og tapeter.

Kontakt oss i dag!

Del en lenke