world map

DESIGN + BUILD.

Hos Modulex er metoden å levere et arkitektonisk skilt-program som dekker både design og produksjon.

Den integrerte modellen “Design + Build” kombinerer innovasjon, design og prosjektledelse. Den gir uendelige verdier til våre kunder. Vi tar ansvaret for hele prosessen, du får alt du trenger på ett og samme sted.

PLANLEGGING.

Skiltprogram kommer i alle størrelser, fra enkelt-ordre til omfattende prosjekt.
Vi tilbyr planlegging og prosjektledelse. Det innebærer forprosjekt, kartlegging og vurderinger, som tilslutt former prosessen for den kritiske veien mellom avspark og en vellykket installasjon.

WAYFINDING.

Når vi arbeider med wayfinding handler det om å kombinere krav og identifiserte behov for så å integrere dette i det aktuelle miljøet.
Vi utarbeider et skiltprogram som ivaretar merkevaren og etablerer dette innenfor disse retningslinjene.
I kulisseene sørger vi for at budsjett og tidsplan blir ivaretatt.

DESIGN.

God skilting er en kombinasjon av funksjonaltet og estetikk. Det er et resultat oppnådd gjennom en designprosess basert på pålitelige og bærekraftige produkter. Vårt designteam består av grafiske og industrielle designere, arkitekter, wayfinding-konsulenter og merkevarespesialister.

BUDSJETT.

Vi tilbyr en rekke forskjellige prismoduler, noe som passer ethvert behov. Enten du trenger et enkelt estimat, fast pris, langsiktig produktpris eller en flerårig kapitalallokeringsplan. Vi har dokumentert erfaring med å tilby konkurransedyktige, forutsigbare og bærekraftige budsjettløsninger til våre kunder.

PRODUKSJON.

Vår produksjon er basert på moduler. Dette gjør at vi effektivt håndterer produksjonskravene til de mest komplekse skiltløsningene.
Med fem fabrikker globalt, tilbyr vi løsninger med både stort volum, høyeffektiv automatisert produksjon i tillegg til skreddersydde skilt. En løsning som fungerer for ethvert budsjett, størrelse eller kompleksitetsnivå.

INSTALLASJON.

Befaringer, koordinering med entreprenører, installasjon, kvalitetssjekk og ferdigstillelse er alle deler av den samlede prosjektplanen.
Prosjektledere sørger for at lokasjonen er klar for implementering og koordinerer nødvendig tilgang. Når en installasjon er fullført foretar vi en gjennomgang og løser eventuelle mangler.