Wayfinding OG Skiltløsninger

Modulex er lokalisert i Drammen og spesialiserer seg på skiltløsninger i offentlig og privat sektor.

Modulex tilbyr det beste innen skiltplaner, bærekraftige skiltsystemer og skreddersydde løsninger. Teamet vårt kan anbefale allsidige, miljøvennlige produkter med betydelig mindre karbonavtrykk – Etronit og GreenBond ™.

Forskjellen med Modulex – er at vi kan designe, produsere og implementere hele prosjektet ditt. Helt fra wayfinding til den siste installasjonen av løsningen – alt under ett tak. Vår prosjektledelse vil sikre at prosjektet er i henhold til ditt brand, til avtalt tid og på budsjett.

Global Visjon Lokal Tilstedeværelse Ett Selskap

Design + Build

Hos Modulex er metoden å levere et arkitektonisk skilt-program som dekker både design og produksjon.

Den integrerte modellen “Design + Build” kombinerer innovasjon, design og prosjektledelse. Den gir uendelige verdier til våre kunder. Vi tar ansvaret for hele prosessen, du får alt du trenger på ett og samme sted.

Universell Utforming

Universell utforming i vår bransje betyr at skilt og merking skal utformes på en sånn måte at det øker brukervennligheten og tilgjengeligheten for flest mulig uavhengig av alder, evne eller forutsetning.

Universell utforming er lovpålagt i Norge. Likestillings- og diskrimineringsloven stiller krav til både private og offentlige virksomheter. Dette er derfor en selvskreven del i de fleste av våre prosjekter.

Vi utarbeider effektiv wayfinding som legger til rette for en positiv brukeropplevelse integrert i kundens merkevare – Alt i henhold til krav.

Vi leverer er blant annet skilt med taktil/braille utforming og kontrastmerking på glass. I tillegg har vi bred kompetanse på taktil gulvmerking som fare- og oppmerksomhetsfelt og lederlinjer. Produktene er både for interiør og eksteriør bruk.

Produkter

Alt i fra skreddersydde løsninger til systemskilt. Vi har produkter som passer enhver forespørsel.
Vårt ikoniske produktdesign og nyskapende, skalerbare produksjonsmetodikk viser vår evne til å finne de riktige materialløsningene.

Portfolio

Som din leverandør innen skilt og profilering, har vi med stor suksess ferdigstilt prosjekter til alle bransjesektorer som myndigheter, eiendom, hotell, helsevesen, detaljhandel og bedrifter over hele verden.

Du Er I Gode Hender

Vi har hatt mange vellykkede globale og lokale rebrandingprosjekter.
Din merkevare er så mye mer enn bare en logo – det er sjelen til selskapet ditt.
Gitt vår erfaring, er det ingen som forstår det bedre enn oss.