Design + Build

Bij Modulex bieden wij een compleet wayfinding & signage programma waarin zowel de analyse, het advies, het ontwerp als de productie en implementatie zijn opgenomen. Met alle deskundigheid in eigen huis wordt aanzienlijk in tijd en geld bespaard ten opzichte van andere methoden.

Planning

Bij Modulex geldt tijdens het design+build proces dat er van begin tot eind maar één aanspreekpunt is. De projectleider en de ontwerpers zitten in hetzelfde team en zorgen voor een gestroomlijnde aanpak tijdens het gehele traject van inventarisatie tot aan de implementatie.

Wayfinding

Het verstrekken van de juiste informatie op de juiste plaats en het juiste tijdstip vereist vooraf een grondige analyse van de doelgroepen, looproutes, beslispunten, regels en veiligheidsaspecten. Het moet herkenbaar en begrijpelijk zijn en aansluiten op de architectuur van de omgeving en op de sfeer van de organisatie.

Design

Een keurig verzorgde bebording met logo’s en bewegwijzering is het resultaat van een uitgebreid designproces, waarin zowel industrieel als grafisch ontwerpers een samenhangend uniform systeem van aanduidingstypen ontwikkelen.

Budgettering

We bieden een scala aan prijsservices om aan elke behoefte te voldoen. Of u nu een eerste prijsinschatting, een passende offerte, of een gegarandeerde prijs op lange termijn nodig heeft; wij hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van concurrerende, voorspelbare en duurzame budgetoplossingen voor onze klanten.

Productie

In onze fabrieken wordt efficiënt en duurzaam geproduceerd om aan alle mogelijke bewegwijzeringswensen tegemoet te kunnen komen. Wij kunnen zowel op grote schaal leveren via onze geautomatiseerde productielijnen als in kleinere hoeveelheden bij speciale maatwerkopdrachten.

Montage

De montage wordt voorbereid met inspecties, plattegronden en instructies aan onze ervaren installateurs. Tijdig vindt afstemming plaats met de opdrachtgever en eventuele anderen die zich op het werk bevinden. Na afloop wordt gecontroleerd of alle aanduidingen op correcte wijze zijn geleverd en gemonteerd.