WAYFINDING EN BEWEGWIJZERING.

Modulex is wereldleider op het gebied van bewegwijzering & architectonisch signage ontwerp, productie en implementatie.

Gevestigd in Rhoon, bedient ons kantoor de Nederlandse markt, met een focus op signage oplossingen voor gemengde ontwikkelingen, gastvrijheid, gezondheidszorg, onderwijs, overheid & burgerzaken en merkimplementatie.

Bij Modulex zijn we onophoudelijk op zoek naar nieuwe duurzame, milieuvriendelijke signage materialen geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Etronit, GreenBond™ en ReBond zijn milieuvriendelijke producten waarvan de materialen en levenscyclusimpact lager zijn dan vergelijkbare producten.

Of het nu gaat om ons eigen voorgefabriceerd modulair signage systeem, een op maat gemaakte oplossing of een combinatie van beide, we streven ernaar om uw project op merk, binnen budget en op tijd te leveren.

P1090139 optimized

DESIGN + BUILD

Ons Design + Build proces stelt ons in staat om elk project van begin tot eind te beheren, waardoor onze klanten tijd en geld besparen. We plannen, ontwerpen, bouwen en installeren, zodat u één aanspreekpunt heeft.

Etronit XSocial D OPTIMIZEDD

PRODUCTEN

Modulex heeft de mogelijkheid om elk type bewegwijzeringsontwerp te produceren dat je kunt bedenken, dankzij onze geavanceerde technologie en jarenlange ervaring in meerdere fabrieken over de hele wereld.

EMODULEX NEDERLANDS OPTIMIZED

eMODULEX- PROJECTBEHEER IN DE CLOUD

Ons unieke platform, eModulex, is een cloud-gebaseerde software die gebruikers helpt om nauwkeurige en effectieve bewegwijzering en sign programma’s te creëren, ontwerpen, plannen en beheren.

Entrance ned optimized

ONZE KLANTEN

Van gezondheidszorg en onderwijsinstellingen tot zakelijke, horeca, overheids- en gemengde omgevingen, wij brengen het beste van product en ontwerp naar elk project.

NEEM CONTACT OP.

Leendert new prof pic

STUUR ONS EEN BERICHT.

Vertel ons uw projectvisie. Wij helpen u graag verder met alle vraagstukken rondom de bewegwijzering binnen uw project.
Contact Nederland