Wayfinding En Bewegwijzering

Rhoon is de thuisbasis van Modulex. Ons team levert hoogwaardige oplossingen in wayfinding, bewegwijzering en huisstijl aanduidingen.

Bij Modulex kunt u zowel terecht voor opzet van het wayfinding plan, het grafisch en ruimtelijk ontwerp van de aanduidingen als voor de uitvoering, zowel in standaard als in maatwerk materialen. Zelfs op ecologisch verantwoorde wijze in producten met een lage carbon voetafdruk, zoals – Etronit en GreenBond™.

Bij Modulex bieden we een compleet wayfinding & signage programma waarin zowel de analyse, het advies, het ontwerp als de implementatie zijn opgenomen. Met alle  deskundigheid in eigen huis levert ons projectmanagement volgens de afspraken, volgens de richtlijnen, volgens de huisstijl, op tijd en binnen het gestelde budget uw project op.

Global Vision Local Reach One Company

Design + Build

Bij Modulex bieden wij een compleet wayfinding & signage programma waarin zowel de analyse, het advies, het ontwerp als de productie en implementatie zijn opgenomen. Met alle deskundigheid in eigen huis wordt aanzienlijk in tijd en geld bespaard ten opzichte van andere methoden.

Producten

Van een enkel speciaal op maat gefabriceerde aandachtstrekker tot tientallen uiteenlopende aanduidingen in een uitgebreid project, wij hebben de juiste kennis en producten voor elke bewegwijzeringsbehoefte. Onze geschiedenis laat zien hoe wij er telkens in slagen voor elke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Portfolio

Als partner voor bewegwijzering en huisstijl aanduidingen, hebben wij ruime ervaring in vele sectoren, zoals overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg, hospitality en onderwijs op zowel lokale, nationale als internationale schaal.

Verantwoord Partnerschap

Wij hebben vele bewegwijzerings- en huisstijl projecten succesvol afgerond en willen u daar graag meer over vertellen en laten zien. Onze aanpak kan helpen om uw gasten te ontvangen op een manier waarbij ervaren wordt dat ze bij u op het juiste adres zijn.