Modulex Group udpeger Ronnie Jensen som ny administrerende direktør i BN Skilte

Modulex Group udpeger Ronnie Jensen
som ny administrerende direktør i BN Skilte

ANNOUNCEMENT | 11.13.20

Studio Bell Construction Update

Modulex Group byder Ronnie Jensen velkommen som nyt medlem af Senior Management Team.

Med virkning fra den 4. januar 2021 indtræder Ronnie i rollen som administrerende direktør for BN Skilte, et datterselskab i Modulex Group med et stærkt kundegrundlag indenfor detailkæder.

Ronnie erstatter Brian Andersen, der går på pension i 2021 efter med stor succes at have stået i spidsen for BN Skilte i 15 år, herunder også det seneste år med de økonomiske udfordringer, som COVID-19 har medført. Brians ledelse har været altafgørende for BN Skiltes succes, og han vil sammen med Ronnie over nogle måneder sikre en glidende overgang, før han helt slutter.

“Ronnie bringer et nyt og frisk perspektiv til BN Skilte. Vi er begejstrede for den energi og erfaring, han har med sig”, siger Ketil M. Staalesen, CEO for Modulex Group. “Vi finder nye måder i en ny verden til at drive forretning, og Ronnies innovation og iværksætteri vil være en stor del af vores fremtid i Skandinavien.”

Ronnie er en succesrig leder og virksomhedsejer med mange års erfaring med strategiske detailhandlere i Danmark. Ronnies forretningsudvikling, ledelse og driftsfærdigheder vil være nøglen til BN Skiltes fremtidige succes og vores ambition om at tage vores forretning i Skandinavien i spændende nye retninger.

“Jeg glæder mig til at starte i en virksomhed, der besidder iværksætterånd og drivkraft. Jeg ser frem til at bruge min kreativitet i erhvervslivet og stærke detailforbindelser til at hjælpe BN Skilte med at vokse på nye måder”, siger Ronnie Jensen.

BN Skilte ligger i Randers i Østjylland og er en betydelig leverandør til detailsektoren. Kombinationen af dygtige medarbejdere og høj produktkvalitet er et fremragende supplement til Billund fabrikken, hvilket giver Modulex en endnu større produktportefølje.

BACK
TO NEWS

Latest publications: