Infinity

Infinity Classic

Med Infinity Classic har du möjlighet att skapa ditt egna personliga utseende. Genom att kombinera en fast bakplatta med utbytbara fronter, kan du skapa en väggskylt som tillgodoser ditt varumärkes speciella krav. Systemet kan även inkludera taktila texter och symboler samt braille, och uppfyller branschstandard. Infästning på skenor (Infinity Rail) är ett alternativ om det inte behövs någon bakplatta.

 

Infinity Basic, Blazon och Elipsis

Infinity Basic är ett system med rektangulära former som gör det möjligt att matcha statiska inslag med horisontella eller vertikala Paperflex-skyltar. Men vem säger att skyltar måste vara fyrkantiga? Infinity Blazon och Elipsis finns i olika former. Du kan även forma din egna skräddarsydda tjocklek och form. Det finns obegränsade möjligheter och med hjälp av grafiska funktioner kan du skapa din helt egna personliga skylt som stödjer ditt varumärkes designkrav.

 

Infinity GreenBond™

Tillverkat av FSC®- och PEFC®-certifierat papper och polyester-film gör det till ett vanligt UV-tryckbart material. Som namnet GreenBond™ antyder, så har materialet utvecklats som ett alternativ till aluminium-komposit-skyltar (ACM). De båda materialen är till utseende och hållbarhet i stort sett identiska men GreenBond™ ger 41% lägre koldioxid-avtryck. Därför fyller produkten ett stort hål i marknaden genom att erbjuda en miljövänlig och flexibel produkt med liknande ACM:er. Systemet kan även inkludera taktila texter och symboler samt braille och uppfyller branschstandard.

 

Infinity Bond

Infinity Bond som ACM är ett kostnadseffektivt alternativ när så krävs.

På Modulex tror vi på att använda miljövänliga material i vår skyltproduktion och vi försöker hela tiden göra vårt utbud grönare. Med hjälp av vårt stora sortiment av material och produkter kan våra specialister på våra fabriker över hela världen förverkliga vilket skylt-koncept som helst. Genom att använda våra BVB-certifierade produkter bidrar du till en mer hållbar värld med låg miljöpåverkan och långa livscykler.