FOR MILJØETS SKYLD.

I de senere år er behovet for bæredygtige skilte- og wayfindingsystemer vokset kraftigt. Mange virksomheder i øjeblikket i gang med at finde nye miljøvenlige alternativer til deres skiltning. Meget har også ændret sig hos Modulex de seneste år, og vi er glade for at kunne præsentere 2 miljøvenlige materialer, som kan gøre din profil grønnere.

MODULEX ETRONIT.

Modulex ønsker at være førende indenfor grønne skilteløsninger og har derfor introduceret et nyt materiale i form af Etronit. Etronit er et miljøvenligt materiale produceret af certificeret og genanvendt materiale. I kombination med elegant design er Etronit det perfekte alternativ til de mere velkendte materialer som f.eks. akryl.
 
Hvad er Etronit og hvilke fordele har materialet?
 

  • Materialet er fremstillet af FSC® og PEFC® certificeret papir i kombination med genbrugspapirfibre.
  • Materialet kan males, og med UV-print kan materialet tekstes både med tactile bogstaver, braille og tekst/grafik direkte på panelet. Produktet er velegnet til brug både indendørs og udendørs.
  • Etronit har et carbon footprint, som er cirka 53 % mindre end akryl.

MODULEX GREENBOND™.

GreenBond™ er et varemærke ejet af Modulex og udviklet i samarbejde med en lokal producent. GreenBond™ er et miljøvenligt og bæredygtigt alternativ til de meget brugte, men meget lidt miljøvenlige ACM-plader.
 
Hvad er GreenBond™ og hvilke fordele har materialet?
 

  • GreenBond™ fremstilles lokalt, hvorved CO2-udledningen ved transport minimeres.
  • Ligesom Etronit er GreenBond™ lavet af certificeret træ og genbrugspapirfibre og indeholder to ydre polyesterlag, der muliggør direkte UV-print på materialet, som i høj grad ligner ACM-plader.
  • GreenBond™ har et carbon footprint, som er cirka 41 % mindre end ACM-plader.
  • Med en forventet levetid på mindst 5 år og 2 års garanti er materialet også perfekt til udendørs brug.

HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL RÅDGIVNING TIL AT BLIVE MERE ”GRØN”?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vores konsulenter er klar til at hjælpe med at finde frem til den perfekte grønne løsning til dig.
Contact Danmark