DESIGN & BUILD.

Hos Modulex følger vi alle skilteløsninger helt til dørs – fra design til færdig installation.
Vores integrerede servicemodel “Design + Build” kombinerer innovation, design og projektstyring, hvilket giver stor værdi for vores kunder. Vi påtager os ansvaret for designere og bygherrer, alt sammen under ét tag.

PLANLÆGNING.

Skilteløsninger findes i alle størrelser fra enkeltordrer til omfattende totalløsninger. Vi er med og koordinerer fra planlægningsstadie til projektgennemførelse og sikrer et problemfrit forløb fra start til slut.

WAYFINDING.

Vi arbejder for at forstå de nødvendige informationskrav og deres interaktion via en wayfinding analyse, der danner basis for et skilteoplæg og en skiltefamilie, som tillige tager højde for tilgængelighed, sikkerhed og lovgivningsmæssige oplysninger. I processen indgår også aftaler om priser og leveringstid.

DESIGN.

God skiltning kombinerer æstetik og effektiv kommunikation; et resultat opnået gennem en kreativ designproces og bæredygtige produkter. Vores designteam består af grafiske og industrielle designere, wayfinding-, skiltning- og branding specialister.

PRISER.

Vi tilbyder at udarbejde tilbud, der passer til ethvert behov. Uanset om du har brug for et simpelt skøn, et rettidigt tilbud, en garanteret langsigtet produktprissætning eller en flerårig prisaftale, har vi en dokumenteret track record med levering af konkurrencedygtige løsninger til vores kunder.

PRODUKTION.

Vores produktionsfaciliteter er fleksible. Det giver os mulighed for effektivt at opskalere kapaciteten til de mest komplekse projekter. Med fem fabrikker globalt kan vi producere alt fra meget store mængder af samme skilt til en enkelt kundetilpasset, men kompleks skilteløsning.

MONTERING.

Byggepladsbesøg, koordinering med eksterne bygherrer, installation, gennemgang af eventuelle mangler samt projektoverdragelse er alle dele af den overordnede projektplan. Projektlederen sørger for, at alt er klar til montering af skiltene og koordinerer adgang til byggepladsen. Når monteringen er afsluttet, gennemgår vi, og eventuelle mangler løses.