Skiltning OG Wayfinding Løsninger

Vi er specialister i implementering af skilte og wayfinding løsninger og har en dokumenteret referenceliste, som dokumenterer effektiv og sikker projektledelse. Fra idéoplæg til designudvikling samt fremstilling og installation.

Modulex blev grundlagt af LEGO i 1963 og er beliggende i Billund. Vi står ved og er stolte af vores danske arv og de mange års engagement i design, kvalitet og miljø.

Global Vision Lokal Tilstedeværelse Én Virksomhed

Produkter

Hvad enten det drejer sig om et enkelt skilt eller en kompleks løsning med mange tusinde skilte, har vi de rigtige produkter. Unikt og innovativt produktdesign kombineret med moderne produktionsteknologier sikrer de rigtige løsninger.

Referencer

Som din partner inden for skiltning og kampagneløsninger har vi med succes leveret løsninger til alle brancher – sygehuse, uddannelsesinstitutioner, private virksomheder, offentlige virksomheder og institutioner, hoteller og konferencecentre samt detailkæder.

Du Kommer I Godt Selskab

Vi har leveret mange vellykkede både lokale og globale skilte- og wayfinding løsninger, som er dokumenteret i en række casestudies. Dit brand er så meget mere end et logo – det er din virksomheds sjæl. Det forstår ingen bedre end os.