DESIGN+BUILD.

Bij Modulex is ons Design & Build-proces het leveren van een oplossing voor wayfinding en bewegwijzering die zowel het advies, het ontwerp als de productie en plaatsing bevat.
Ons geïntegreerd Design & Build-servicemodel combineert planning, ontwerp en projectmanagement, waardoor het een substantiële meerwaarde biedt aan onze klanten.

PLANNING.

Bewegwijzeringsprogramma’s zijn er in alle soorten en maten, van één enkele bestelling tot uitgebreide signalisatieprogramma’s. We bieden een planning- en projectmanagementservice die onderzoek, discussie en beoordeling samenbrengt en zorgt voor een gestroomlijnde aanpak tijdens het gehele traject van inventarisatie tot aan de implementatie.

WAYFINDING.

Het verstrekken van de juiste informatie op de juiste plaats en het juiste tijdstip vereist een grondige analyse vooraf van de doelgroepen, looproutes, beslispunten, eindbestemmingen, regels en veiligheidsaspecten. De bewegwijzering moet herkenbaar en begrijpbaar zijn en aansluiten op de architectuur en op de waarden van uw organisatie. We werken graag nauw samen met u om de noodzakelijke informatievereisten en hun interactie binnen hun omgeving te begrijpen. Dit proces behandelt vele mogelijke vormen van informatie, berichtgeving, merkintegratie, budgetten en planning.

DESIGN.

Goede bewegwijzering is een combinatie van esthetiek en effectiviteit; een resultaat bereikt door een ontwerpproces ondersteund met betrouwbare en duurzame producten. Ons ontwerpteam kan samengesteld worden uit grafisch en industrieel ontwerpers, bouwkundig technici, wayfinding- en merkspecialisten.

BUDGETTERING.

We bieden een scala aan prijsservices om aan elke behoefte te voldoen. Of u nu een eerste prijsinschatting, een gedetailleerde offerte, of een gegarandeerde prijs op lange termijn nodig heeft; wij hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van concurrerende, voorspelbare en duurzame budgetoplossingen voor onze klanten.

PRODUCTIE.

In onze fabrieken wordt efficiënt en duurzaam geproduceerd om aan alle mogelijke bewegwijzeringswensen tegemoet te kunnen komen. Wij kunnen zowel op grote schaal leveren via onze geautomatiseerde productielijnen als in kleinere hoeveelheden bij speciale maatwerkopdrachten.

MONTAGE.

De montage wordt voorbereid met plaatsbezoeken, plattegronden en instructies aan onze ervaren installateurs. We stemmen alles tijdig af met de opdrachtgever en eventuele onderaannemers. Na afloop wordt gecontroleerd of alle aanduidingen op correcte wijze zijn geleverd en gemonteerd en wordt er bijgestuurd waar nodig.