world map

WAYFINDING EN ARCHITECTURALE BEWEGWIJZERING.

De thuisbasis van Modulex is Hasselt, hoofdstad van de provincie Limburg en gekend als stad van de smaak.

Ons team levert hoogwaardige oplossingen in wayfinding, architecturale bewegwijzering en huisstijlimplementatie.

U kan dus bij ons terecht voor het uitvoeren van een wayfindingstudie en grafisch ontwerp, maar ook voor de volledige uitvoering in zowel standaard duurzame bewegwijzeringssystemen als in op maat gemaakte oplossingen.

Ons team kan veelzijdige, milieuvriendelijke producten aanbevelen met een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk zoals Etronit en GreenBond™

Modulex België biedt u een compleet wayfinding & signage traject waarin zowel de analyse, het advies, het ontwerp als de implementatie zijn opgenomen. We leveren uw project op volgens de gemaakte afspraken, richtlijnen en huisstijl, op tijd en binnen het gestelde budget.

GLOBAL VISION LOCAL REACH ONE COMPANY

DESIGN + BUILD.

Ons Design + Build-proces stelt ons in staat om elk project van begin tot eind te beheren, waardoor onze klanten tijd en geld besparen. We plannen, ontwerpen, bouwen en installeren, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat u één aanspreekpunt heeft voor een ongecompliceerd proces.

PRODUCTEN.

Bij Modulex zijn de bewegwijzeringsmogelijkheden eindeloos. Aan de basis staat uitmuntend Deens design – uitzonderlijk productdesign zit in het DNA van Modulex.

Of u nu kiest voor onze duurzame, modulaire bewegwijzeringssystemen of een op maat gemaakte look, we hebben zeer bekwame teams in fabrieken over de hele wereld om de visie van elk project en van elke omvang te ondersteunen.

PORTFOLIO.

Modulex heeft een ongeëvenaarde decennialange ervaring in diverse wayfindingprojecten en huisstijlimplementaties. We hebben een ruime ervaring in diverse sectoren, zoals de overheid, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, hospitality en onderwijs en dit op zowel lokale, nationale als internationale schaal. We zijn klaar om ook u te helpen.

U BENT IN GOED
GEZELSCHAP.

Wij hebben vele bewegwijzerings- en huisstijlprojecten succesvol afgerond en willen u daar graag meer over vertellen en voorbeelden tonen. Uw merk is zoveel meer dan een logo – het is de ziel van uw bedrijf. Gezien onze roots begrijpt niemand dat beter dan wij.